Boost din effektivitet

1 Kommentar
Effektivitet

Berlingske Business havde 6. august 2010 en artikel om de ti ting, der virkelig hjælper på effektiviteten i hverdagen. Undersøgelsen er lavet i Sverige og er bestilt af Hewlett Packard.

Listen er ikke en række værktøjer, der hjælper dig til at være produktiv, men en række “ydre” tilbud, der angiveligt skal gøre, at du klør lidt mere på, end hvis disse ting ikke var der.

Blandt de ti ting på listen er to af punkterne kaffe (morgenkaffe og nybrygget kaffe). Ser man på den afstemning Business.dk selv har sat op er det også tæt på at være netop kaffe, der betyder allermest for læsernes effektivitet (samlet 22%), mens topscoreren er Træning (23% af stemmerne). Den absolutte bundskraber er rabatordninger (1%).

I den svenske undersøgelse er topscoreren klimaanlæg og bundskraberen er træning.

Hvilke tilbud står du overfor i dagligdagen? Og hvordan passer det sammen med det andre mener, der skal til for at booste effektiviteten i hverdagen?

En åbenlys mangel på listen er kost. Hvad betyder kost for din daglige effektivitet.

One Response

  1. Ib Andersen

    Hej

    Jeg gør det, at jeg altid sørger for at have masser af frisk vand. Ikke noget slik og kager, ikke for meget kaffe (så hellere te). Og så brød og frugt. Så er jeg den der er kørende.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>